Monday, May 2, 2016

Dots on Dots









I know I've been posting so little. I don't remember when was the last time I posted like this. It's just that I was busy with work and stuff. :(
Anyway, never thought I would love this dots on dots outfit so much together. This is basically my favorite kind of combo, Loose Polkadot Shirt, Polkadot Skirt, Black Boots, and Brim Hat.  I wore this several weeks ago for a night out with my boyfriend.

Shirt - Thrifted
Skirt - Thrifted
Hat - H&M
Earrings - H&M
Shoes - Salestock

Friday, April 8, 2016

X2 Diary (Contact Lens Review)

Hai, kali ini aku mau nge review softlens dari X2 Diary. Sebenernya ada 9 pilihan warna yang bagus-bagus banget, tapi aku paling suka sama dua warna ini, 01. Sugar Grey dan 05. Lemon Tea.


Dari packagingnya aja udah lucu banget kan! <3 br="" nbsp="">Dibandingkan dengan koleksi X2 lainnya, packaging X2 Diary ini yag paling lucu dan princessy banget


Sebelumnya kalian perlu tau kalau Softlens X2 Diary ini udah teruji dan udah terdaftar di KEMENKES RI. Yang pasti softlens ini aman buat mata.




Color: Lemon Tea
SPH: -2.00
Diameter: 14.5 mm

Details:
1 year color contact lens
38% water content
62% polyhema
Made in Korea




Nah, kalo yang ini favorit aku. No. 01  Sugar Grey.

Color: Sugar Grey
SPH: -2.00
Diameter: 14.5 mm

Details:
1 year color contact lens
38% water content
62% polyhema
Made in Korea










Softlens X2 Diary ini nyaman banget dipake seharian dan ga perlu sering sering pake tetes mata, softlensnya bener - bener tipis, trus kalo lagi dipake, nggak berasa kayak lagi make softlens. Softlens ini juga bikin efek mata jadi lebih gede, karena ada lingkaran hitam di luar softlensnya. Anyway, softlens ini juga mudah didapet kok. Tersedia di optik optik authorized dealernya X2.

untuk info selengkapnya bisa langsung ke x2.co.id /

Friday, January 15, 2016

Playing Dress-up with Colorbox








Yes, Colorbox is now available at Sun Plaza Medan. Three days ago they invited me on their grand opening day to try some of their products. Their collection are divided into 4 styles, City, Sporty, Country, and Denim. I love all their collection, but my personal favorites are city and country collection. Anyway, you can browse their complete collection here >> COLORBOX.CO.ID


City Look









Country X Denim Look












Instagram : colorboxindonesia 
Twitter: @colorbox_ID

Wednesday, November 25, 2015

Friday, September 4, 2015

Dresslink Outfit

"I knew I matured when I realized every situation doesn’t need a reaction, sometimes you just gotta leave people to do the lame stuff they do"



Anyway, I just received my Dresslink package. I ordered white blouse, big fedora hat, small pink bag, and some thigh high socks . So, this is the look I put together.


I love this blouse, its kind of dressy and very delicate but I wore it with darker elements to make a more eclectic outfit. The Shorts and blouse are basics so I added the big hat and small pink bag to make the look more complex.








Hat - Dresslink
Off Shoulder Blouse - Dresslink
Shorts - Thrift
Socks - Dresslink
Bag - Dresslink
Shoes - Bangkok

Basically, every piece is so good and I never thought they would look even better together! Everything are under $10. Go to Dresslink.com and shop till drop!